F5 Future praktikant

Jobbeskrivelse

 

F5 Future er et praktikforløb med din udvikling og din karriere i fokus. Vi søger ambitiøse studerende, der har interesse for samfundet, erhvervslivet, konceptudvikling og kommunikation.

 

F5 vil flytte folk med viden, fordi vi gerne vil være med til at udvikle det danske erhvervsliv. Derfor har vi årelang erfaring med at samle, rådgive og inspirere toppen af dansk erhvervsliv, danske organisationer og offentlige institutioner – store som små. I vores mere end 80 netværksgrupper mødes danske ledere og specialister for at drøfte de udfordringer og muligheder, de oplever. De mødes på tværs af brancher og på tværs af det offentlige og det private.

Det er også i F5, at mange af Danmarks dygtigste og mest inspirerende erhvervsprofiler deler ud af deres viden, når de holder oplæg i vores netværksgrupper, taler på vores eksklusive F5 Box-konferencer, eller giver deres mening til kende i Magasinet F5.

Som praktikant i F5 bliver du en del af en ung virksomhed med god vækst og højt humør. Du

får en bred kontaktflade og rige muligheder for at skabe en forandring. Sammen lægger vi en udviklingsplan for dit forløb for at sikre, at vi skaber de bedste rammer for, at du kan udforske dit potentiale.

Vi søger praktikanter med interesse for et eller flere af følgende områder:

  • Analyse

Research og udarbejdelse af analyser og fremtidsprognoser om ledelse, tech, digitalisering og innovation og/eller morgendagens offentlige sektor.

  • Kommunikation

I samspil med Magasinet F5 kommer du til at arbejde med konstruktiv og forretningsstrategisk kommunikation og får et dybdegående indblik i og erfaring med sociale medier og community management.

 

Praktiske rammer

Du får en mentor, som vil være din kontaktperson i huset. I fællesskab tilpasser I forløbet, så det både passer med dit studie og din udvikling fra studerende til professionel. Praktikforløbet er ulønnet og varer fra den 1. august 2018 til 31. januar 2019.

Der er frokost, fredagsøl og kaffe i lange baner samt masser af sparring. Vi tager dit læringsforløb alvorligt og hjælper dig med at blive bedre.

 

Søg

Send din motiverede ansøgning og CV til os via praktik@f5.dk senest den 15. juni. Vi holder samtaler løbende. Hvis du har nogle spørgsmål om udviklingsforløbet er du velkommen til at skrive til produktudvikler Medine Duvarci via samme mail. Vi glæder os til at høre fra dig!

Krav

Hvem er du?
Du er kandidatstuderende og synes, at fremtiden rummer spændende udfordringer. Vi går ikke så meget op i studieretning eller erfaring, da det for os betyder mere, at du kan identificere dig selv med F5, har lyst til at lære og mod på at udfordre dig selv.