Netværksmanager - F5

Jobbeskrivelse

Om F5 

F5 Networking vil gerne flytte folk med viden. Fordi vi gerne vil være med til at flytte det danske erhvervsliv. Derfor har vi god erfaring med at samle, rådgive og inspirere toppen af dansk erhvervsliv og danske organisationer, store og små. Vi tilbyder et hus i rivende udvikling med høje ambitioner og tro på os selv. Vi har Vækstfonden i ryggen, hvilket viser en stærk tro på vores virksomhed og produkter.


F5 så dagens lys i 2013. I dag er F5 tilstede i Danmark, Holland og Sverige, og vi er i dag ca. 70 medarbejdere and still growing! 


Arbejdet som Netværksmanager

Som Netværksmanager har du ansvaret for at kontakte potentielle medlemmer for en bestemt netværksgruppe, som du får ansvaret for. Du kontakter typisk personer, der har en nøgleposition i deres virksomhed. Vores salgsteams er præget en af uformel tone samt en oprigtig interesse for at hjælpe hinanden. Vi tror på, at individuel coaching og tæt sparring er nøglen til din succes i jobbet. Derfor vil din nærmeste leder følge dig tæt i starten - for husk “din succes er vores succes”! 


Dine hovedopgaver vil være at

  • kontakte kvalificerede leads, som vores researchafdeling har fundet til dig
  • være ansvarlig for at sælge netværkspladser til relevante kandidater
  • sammensætte den mest effektive og kvalitative netværksgruppe
  • udvikle dig som professionel relationsskaber


Du vil selvfølgelig være tilstede ved det første netværksmøde for at netværke samt styrke dine relationer med deltagerne. 

Krav

Hvem er du? 

F5 leder efter dig, som har erfaring med B2B-salg eller blot har en oprigtig interesse for at sælge viden til dansk erhvervsliv. Du interesserer dig for erhvervslivet og den udvikling, der bl.a. følger med digitaliseringen og generelt trends i samfundet.


Vi regner med, at:

  • du er ambitiøs, tillidsvækkende og positiv af natur
  • du kan lide at skabe relationer over telefonen
  • du motiveres af glade kolleger
  • du anser KPI’er som en driver og ikke en stressfaktor

Du tilbydes at komme ind i en dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Som Network Manager vil du få en grundløn + provision samt muligheden at få skabt dig et bredt og professionelt netværk.