Redaktør til Magasinet F5

Jobbeskrivelse

Vores redaktør er blevet headhuntet til en pressechefstilling. Derfor søger vi nu en stærk efterfølger, som kan være producerende og leder for en lille, stærk redaktion midt i et hus som summer af viden og relationer.

F5 er et magasin og et netværk med over 2.000 kompetente ledere og specialister fra forskellige brancher. Vores mål er at klæde professionelle og beslutningstagere på til at møde forandringen med nye idéer og viden, og det gør vi med faglige netværksgrupper, artikler om ledelse, innovation og digitalisering samt med vores årlige live-events, F5 box og F5 focus.

 

Du får ansvar for at:

 

  • Udvikle og vinkle tematikker for større og mindre events - og herefter sikre et stærkt redaktionelt resultat.

  • Styre det redaktionelle indlæg - både fra den enkelte strofe til det samlede langsigtede billede

  • Ideudvikle med freelancere og medarbejdere

  • Holde snor i en række opgaver; nyhedsbrev, indlæg, content fra freelancere.

  • Udvikle og skrive redaktionelle tematikker som kan bruges både i Magasinet F5 og i vores netværksgrupper.

  • Have et åbent sind og have fokus på, hvad der sker af aktiviteter i og omkring netværks- og videnshuset F5.

Krav

Om dig:

Du er en dygtig skribent og leder, som har solidt kendskab til dansk erhvervsliv. Du har muligvis erfaring fra et nyhedsmedie, og værdsætter at få mulighed for at skrive et godt portræt. Du er ikke bange for at lede andre og når du giver feedback er du klar og tydeligt, men forstår samtidig at motivere. Når du får frie tøjler forstår du at skabe rammerne for din egen indsats. Du tror mere på constructiv journalism end på journalistik som polariserer og ønsker at bidrage til at gøre dine læsere klogere og dygtigere.